Hranice - Loket 1:4 (1:2)

04.06.2017 16:00
[mh] Do Hranic zavítal Loket, druhý tým tabulky, který na jaře neztratil ani jeden bod a po chvilce hraní bylo jasné proč. Ve 4. minutě jsme prohrávali 0:1 a minutě 10. již 0:2. Hrálo se velmi tvrdě, kolikrát i na hranici pravidel, a i přesto rozhodčí musel 10krát sahat do kapsičky pro žlutou kartu. V 19. minutě se nám podařilo snížil na 1:2 a dostali se tak opět do kontaktu. Za tohoto stavu se šlo do šaten.

Ve druhé půli jsme se jen ojediněle dostali do nějaké lepší situace, kdy jsme mohli vystřelit na branku, a tak hrál vice soupeř. V 60. minutě, opět po naší hrubé chybě v obraně, soupeř přidal další branku a v 80. minutě ještě vítězství korigoval Loket z pokutového kopu na konečných 1:4 z našeho pohledu. Naši hráči toto utkání nezvládli fyzicky, silově a ani psychicky, kdy nadávali jak soupeřům, tak i spoluhráčům. Bohužel z naší strany jsme nepředvedli koukatelný výkon.

Sestava: Smejkal - Beneš, Mojcher M, Nový, Brožek (72. Hodonický), Stránský - Starsiak, Mojcher K, Dorotovič D - Dorotovič J, Horák

Sřídali: Nováček