Turnaj mladších žáků Hazlov

24.10.2015 10:00

[hocr] V sobotu na nás v Hazlově čekal poslední turnaj v podzimní části, a tak jsme odjížděli s jasným cílem – užít si ještě venkovního fotbalu před dlouhou zimní přestávkou a také udržet náskok před dotírajícím Hazlovem.

Do prvního zápasu jsme nastoupili proti Teplé. Ze Začátku na nás Teplá skočila a chvíli jsme nevěděli jak na ni. Nakonec jsme se velice brzy vzpamatovali a soupeře jsme usadili čtyřmi rychlými brankami, a o vítězi tohoto duelu bylo rozhodnuto – 4:0.

Do druhého zápasu nám los přiřadil Luby, které měly dva nebezpečné útočné hroty  resp. hrotovnice, které pozlobily všechny týmy na turnaji a i nám dělaly vítr v obraně. Nakonec jsme si na ně dali pozor a třemi brankami do soupeřovy brány  stanovili konečné skóre utkání na 3:0 v náš prospěch.

V posledním utkání jsme nastoupili proti domácímu Hazlovu. Někteří Hazlovští tento duel již nazývají derby, neboť je vždy nejvyrovnanější a oba týmy se musí o výhru přetahovat. To dnes neplatilo. Hazlov nepůsobil nejsilněji jako jindy a pro nás nebyl problém, po rychlém úprku, vstřelil vedoucí branku. Hazlov měl poté obrovskou šanci srovnat stav, po odpískání faulu a následného přímého kopu, ale Patrik Černý se maximálně vytáhnul a střelu mířící pod břevno odvrátil na rohový kop. Tento moment byl pro nás jakým si impulsem a netrvalo dlouho a dokázali jsme vstřelit druhý a hlavně uklidňují gól. Závěr zápasu jsme si pohlídali a tento důležitý zápas jsme zvládli na výbornou.

Poslední turnaj hodnotím opět kladně – až na výjimky pár jedinců, všichni makali a chtěli hrát. Nepodcenili jediný míč a hráli důrazně…

Sestava: Černý – Brožek (Strunz) Robouš A, Kellner (Hodonický), Švarc  (Ferenc K) – Švagr ( Ferenc D), Robouš J, Svoboda (Amrich)