Aš - Hranice 1:6 (0:4)

29.09.2019 10:15

[mh] Další, velmi očekávané utkání, nás čekalo v neděli na hřišti v Aši. Z naší strany velmi dobře odehrané utkání. Hned v úvodní třetí minutě se trefil Horák. V 16. minutě tečoval hlavou přímý kop Míra Čerňanský a rázem jsme vedli o dvě branky. Takový začátek opravdu nikdo nečekal a bylo to vidět i na ašských fanoušcích, kteří byli velice zaraženi. Poté začal řádit Marek Hodonický, kdy ve 31. a 45 minutě dvěma individuálními akcemi ze své pravé strany dobře využil mezery v soupeřovy obraně a rozhodl tak o poločasovém výsledku 0:4 z pohledu Aše.

Druhá půle byla opět v naší režii. V 52. minutě po krásné kombinaci se trefil Starsiak. V 66. minutě opět po pěkném ťukecu přidal další branku Lukáš Houdek. V 80. minutě se podařilo domácím snížit brankou Šibala na konečných 1:6 z ašského pohledu.

Chtěl bych vyzdvihnout náš kolektivní výkon, důraz a nasazení všech hráčů v tomto utkání. Aš sice vynikala svou rychlostí, ale my jsme byli lepší na míči, a to bylo velmi důležité. Neviděl jsem jediný souboj, který by byl nedohrán. Opravdu krásné utkání a myslím, že toto ocenili i hraničtí fanoušci, kteří nás přijeli do Aše podpořit.