Bochov - Hranice 2:6 (2:1)

09.10.2016 14:00

mh] Za velmi chladného počasí jsme odjížděli k dalšímu utkání do Bochova. Poprvé se nám podařilo dorazit na místo včas, ale bez problémů se to neobešlo. V Bochově Honza Beneš zjistil, že sebou nemá nejdůležitější nástroj a to kopačky a tím pobavil celý tým.
V prvním poločase se nám nedařilo vůbec zakončovat a domácí nás mírně přehrávali. Postupem času jsme dokázali naší hru srovnat, avšak první, kdo se radoval ze vstřelené branky, byli domácí. Na tuto branku jsme dokázali velmi rychle odpovědět a Honza Starsiak srovnal stav. Domácí se však dokázali ještě jednou prosadit a určit tak stav prvního poločasu na 2:1.
V začátku druhého poločasu jsme byli aktivnější my. A dokázali jsme toho hodně rychle využít. Během osmi minut jsme dokázali zápas otočit a dokonce navyšovat naše vedení. Postupně se trefil dvakrát Honza Starsiak a dvakrát David Dorotovič. I nadále jsme domácí tlačili a ke konci utkání završit hattrick Starsiak a druhou branku v hranickém dresu si připsal Zdenda Bartošek.
Ve druhém poločase jsme předvedli opravdu výborný výkon a skvělou souhru, proto si myslím, že jsme si zaslouženě přivezli domů tři body za první výhru na půdě soupeře a doufám, že tím jsme také prolomili naší smůlu venkovních zápasů.

Sestava: Smejkal - Beneš, Mojcher M, Mojcher K, Brožek (76. Hodonický) - Nový, Houdek, Horák, Bartošek - Dorotovič D, Starsiak (85. Nováček)
Střídali: Hrkal, Stránský