Chodov B - Hranice 5:2 (2:2)

07.10.2018 15:00

[mh] Utkání pro nás nezačalo vůbec dobře. Již ve 4. minutě jsme prohrávali 1:0. Netrvalo dlouho a už to bylo 2:0 v neprospěch našeho družstva, a to na časomíře ještě neuběhlo ani deset minut herního času. Z tohoto jsme se dokázali oklepat a po brankách Horáka a Bartoška se stav srovnal na poločasových 2:2. Zaslouženě jsme tak dokázali srovnat krok se soupeřem a mohli jsme se i dostat do vedení, kdy Starsiakova střela v závěru poločasu mířila jen na tyč soupeřovy branky.
Ve druhém poločase nás soupeř ze začátku přehrával, ale všechny střely končily naštěstí na skvělé chytajícím Pinerovi. Naše střely končily ovšem také v náručí domácího brankáře. A když už byl překonán střelou Bartoška ve zkluzu, tak střelu zastavila horní konstrukce branky.
Vzápětí se stal zlom utkání, kdy si rozhodčí podle mého názoru nesmyslně vymyslel penaltu za ruku Horáka v našem pokutovém území a následného proměnění domácích fotbalistů. Ani čtvrtou branku jsme nedostali z normální herní situace… padla ze signalizovaného ofsajdu, kdy pomezní rozhodčí nejprve odmával postavení mimo hru, ale poté praporkem připažil a vše později zapřel. Ke konci utkání se domácí trefili ještě jednou a za velké pomoci rozhodčích tak získali tři body.