Hranice - Dolní Rychnov 3:3 (1:1) PK: 6:5

19.05.2018 13:30

[mh] V dalším domácím zápase jsme přivítali druhý tým v tabulce, a to Dolní Rychnov, který bojuje o první místo s Drmoulem.

Hosty jsme velice rychle zaskočili rychlou brankou Horáka, když už v 5. minutě proměnil svůj průnik střelou pod břevno. I když tomu postavení v tabulce neodpovídá, v prvním poločasu jsme byli jasně lepším týmem. Jedinou mínus našeho týmu byl roh hostujících fotbalistů, kdy po druhé chybě naší obrany a také brankáře, srovnal Rychnov na 1:1. Za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Ve druhém poločase tempo neopadlo ani na jedné straně. V 59. minutě se hostům podařilo otočit skóre a dostat se do vedení 2:1. Za tohoto stavu jsme měli možnost na srovnání z pokutového kopu, ale Jeňa Dorotovič neproměnil. Za dalších 15 minut, kdy jsme rozehrávali rohový kop, si do vápna naběhl Kamil Mojcher a hlavou uklidil míč do soupeřovy branky a srovnal prozatímní skóre. Netrvalo dlouho a opět se ke střele dostal výborně hrající Mojcher a ze střední vzdálenosti přesně trefil míč a strhl vedení na naši stranu. Hosté se ovšem ještě nevzdali a bojovali. To se jim nakonec i vyplatilo, kdy 7. minut před koncem srovnali stav na 3:3. Další branku jsme již neviděli a muselo jít tedy na pokutové kopy. Ty jsme nakonec vyhráli v poměru 6:5, ( 2x vychytal hosty Smejkal, jednou soupeř netrefil, za nás branku nedali Nový a Dorotovič D )