Hranice - Dolní Žandov 1:4 (0:3)

19.10.2019 15:30

[mh] Další domácí utkání a v něm družstvo Dolního Žandova. Na Žandov prostě neumíme. Za tři roky vzájemné bilance nemáme ani bod.

V začátku utkání jsme to byli právě my, kteří se dostávali do šancí a měli více ze hry. Zejména tři povedené akce, kdy na konci byl Starsiak zaváněli brankou, ale nedokázali jsme využít ani jednu. Ve 20. minutě se opět ukázalo pravidlo „Nedáš – Dostaneš“ a už jsme lovili míč z naší branky. Ve 30. minutě už to bylo 0:3 z našeho pohledu, kdy se hostům podařilo přesně dvakrát zamířit.  Na tabuli tak svítil poločasový výsledek 0:3.

Ve druhém poločase Starsiak proměnil pokutový kop, který rozhodčí Hrnčál nařídil, ale to však z naší strany bylo vše. Hosté ještě takticky zastavovali hru na polovině hřiště, i za cenu drobných faulů, které si párkrát říkali i o kartu, ale rozhodčího to nechávalo v klidu a hru nepřerušoval. Asi zapomněl píšťalku o poločase v kabině. Ale i kdyby se hrál poločas třetí, by bychom stejně branku další nepřidali. Hosté tak obhájili svou dobrou bilanci proti našemu týmu – máme na jaře co vracet.