Hranice - Dolní Žandov 5:3 (3:0)

23.09.2017 13:00

[mh] V dalším domácím zápase jsme hostili soupeře z Dolního Žandova. Utkání začalo velmi rychlou brankou, kdy v 11. minutě otevřel skóre Jeňa Dorotovič. Svižné tempo hry jsme drželi celý poločas. Dokonce jsme ve 26. minutě po střele Bartoška a ve 40. minutě po střele znovu J. Dorotoviče vedli již 3:0 a zápas se zdál již rozhodnutý.
Druhý poločas jsme nesmyslně začali bráněním výsledku z toho prvního a do útoku se tak dostal tým ze Žandova, kdy v 65. minutě snížil na 3:1. Netrvalo dlouho a konečně jsme pochopili, že bráněním tento zápas nevyhrajeme a začali jsme opět hrát útočnou hru, která nám přinesla čtvrtou branku na náš účet, a zkompletovaný hattrick na účet Jeni Dorotoviče. Na 5:1 o šest minut později zvyšovat David Dorotovič. Žandov ovšem zbraně nesložil a pořád byl nebezpečný. Podařilo se mu ještě dvěma brankami skóre zápasu snížit na konečných 5:3. Ke konci utkání nám opět docházely síly, ale naštěstí jsme závěr utkání zvládli a po několika větších šancích jsme v poklidu utkání dohráli.

 

Sestava: PIner - Beneš (46. Stránský), Smáha, Šulák, Brožek - Bartošek (70. Hodonický), Starsiak, Mojcher K, Dorotovič D - Dorotovič J, Horák

Střídali: Smejkal