Hranice - Hazlov 2:1 (1:0)

07.09.2019 17:00

[mh] Po týdenním zápasovém volnu, které je způsobeno odhlášením týmu Lomnice B, jsme doma přivítali tým z Hazlova, kde jsme měli co vracet z jarní části minulého ročníku.

Toto utkání nemělo takovou úroveň jako předešlé utkání s Lipovou. Spíše naopak. Od začátku šlo o bojovně naladěné utkání se spoustou zranění a vyhrocenými až agresivními zákroky na hranici pravidel z obou stran. Jedenáct žlutých a jedna červená karta na konci utkání mluví za vše.

Celé to vyústilo ve 44. minutě penaltovým kopem pro náš tým, kdy se nemýlil Starsiak a změnil tak dosavadní stav na 1:0.

V samém začátku druhé půle se skóre měnilo podruhé, kdy po střele Horáka hostující brankář míč neudržel a ten se dostal až za jeho záda – 2:0. Hosté v 80. minutě dokázali snížit na 2:1 a dále se prezentovali tvrdou hrou, díky které nám dokázali na delší dobu vyřadit dva hráče ( Lukáš Houdek – zlomená dvě žebra, David Dorotovič – naštípnutý prst na noze). I přes to vše, tři body zůstaly doma a my ukázali, že tvrdou hru umíme zvládnout a nepřekvapí nás.