Hranice - Hazlov 2:1 (1:1)

14.10.2017 12:00

[jd] V sobotu 14.10.2017 od 12 hodin se hrálo 10. kolo I.B třídy. Bylo to okresní derby mezi mužstvy Hranic a Hazlovem. Hazlov byl na tom před utkáním v tabulce o 2 body lépe, tak se Hranice chtěly na Hazlov vytáhnout co nejlepším výkonem. Hranice odehrály zatím nejlepší zápas podzimu. Už od začátku utkání měly zápas pod kontrolou a vypracovaly si hned několik vyložených šancí.

Rozhodčí zřejmě taky nebyl ve své kůži a když neodpískal jasnou penaltu na Honzu Starsiaka, Hazlov z ojedinělého útoku dal štastnou branku a bylo to 0:1.
Hranice to ale nepoložilo a dál hrály svou hru, což vedlo k vyrovnání na 1:1 po střele Vojty Horáka. Do konce 1. poločasu měly Hranice ještě několik vyložených šancí, ale žádná brankou neskončila, a tak se šlo do kabin za stavu 1:1. Ve 2. poločasu se hra trošku vyrovnala, ale Hranice byly stále lepším týmem, když si vytvořily několik šancí. Zlom utkání ale přišel až po vyloučení jednoho hráče Hazlova. Po dvou žlutých kartách násůedovala karta červená. Hranice zamkly Hazlov na své polovině a po velkém tlaku daly vítěznou branku po krásném uvolnění Honzy Starsiaka. Do konce utkání už měly Hranice míč pod kontrolou a zaslouženě vyhráli 2:1.