Hranice - Horní Slavkov 4:2 (1:1)

28.08.2016 16:00

[mh] V nedělním utkání, za nesnesitelného horka, jsme na domácím hřišti přivítali borce z Horního Slavkova.
Na první pohled byl soupeř složený z velmi mladých fotbalistů a bylo jasné, že dnes to nebude v tréninkovém tempu. Navíc jsme nastoupili bez kapitána Brožka. Avšak do kádru nám také přibyla jedna posila v podobě Aleše Houdka, který k nám přestoupil z Jiskry Aš.
Velmi svižný začátek, kdy se hrálo opravdu v rychlém tempu od branky k brance, sliboval velmi zajímavou podívanou pro diváky a velké nervy pro oba trenéry.
Ve 14. minutě jsme bohužel obdrželi branku po rychlé akci soupeře a nedostatečným pokrytí naší obrany útočících hráčů na 0:1. Soupeři zde byli bohužel aktivnější.
Ve 23. minutě se však kopal přímý kop na soupeřovu branku. Míči se postavil Michal Mojcher a nekompromisní přízemní střelou, která prošla pod nohama zdi, srovnal na 1:1 před poločasovou přestávkou.
Ve druhém poločase Hranice začali aktivněji a snaha se vydařila. V 60. minutě na 2:1 zvýšil šikovně David Dorotovič. Za 7 minut na to po závaru ve vápně a nepovedeném odkopu obránce soupeřů se k míči dostal Standa Nováček a po lehkém zpracování usadil padáčkem míč za hostujícího brankáře, který se mohl už jen koukat na dráhu míče.
Hostům se však zanedlouho podařilo snížit na 3:2 a zápas byl dramatický až do samého konce. Hosté 6 minut před koncem ještě zahrávali přímý kop, na který si naběhl i soupeřův brankář. Po celkem nepovedeném kopu Hranice měly celkem velkou příležitost navýšit rozdíl skóre o dvě branky, kdy se do brejkové situace dostali hned dva Hráči, avšak Starsiak to vzal na sebe a zdálky prázdnou bránu netrefil. Závěrečný tlak hostů jsme dokázali ustát a v 90. minutě ještě naše vítězství potvrdil Starsiak na konečných 4:2.
Sestava: Piner - Beneš, Houdek, Mojcher M, Nový - Stránský (25. Hodonický), Mojcher K, Horák, Amrich (55. Nováček)- Dorotovič D, Starsiak