Hranice - Lipová 1:4 (1:2)

13.10.2018 12:00

[hm]Utkání začalo opět jako v Chodově – rychlá branka do naší sítě a opět dotahování skóre. Naštěstí jsme na vyrovnání nemuseli čekat dlouho, kdy Čerňanský krásným volejem srovnaj na 1:1. Ihned z rozehrávky zahráli hosté míč a zpětnou přihrávkou na volného hráče dokázali skórovat. Bohužel naše záloha zůstala stát na polovině a toto vůbec nezaregistrovala.
Tým, jejichž věkový průměr byl daleko vyšší než ten náš, nás k ničemu nepustil a my běhali po hřišti bez míče a bez chuti hrát.
Po změně stran dokázali soupeři přidat další branku.
Někteří hráči na mě působili úplně bez zájmu hrát fotbal. Jen se nadávalo na rozhodčí, hra se kouskovala a a nervy tekly… to vše nakonec vyústilo vyloučením Horáka za nesportovní chování a urážky hlavního rozhodčího a vykázáním vedoucího družstva Dorotoviče z lavičky za pohoršující výrazy vůči rozhodčímu.
Všechny tyto věci pramení z toho, že nás výkon byl v tomto zápase velmi chabý a pořád se snižuje. Bohužel ten dnešní nebyl vůbec hodný I. B třídy a nádavky v zápase toto nezakryjí a vůbec už ke zlepšení nepomohou.