Hranice - Plesná 5:4 (1:3)

14.08.2016 16:00

[hm] Je to už velice dlouho, co jsme nastupovali zápasu v I. B třídě. Ovšem tento rok jsme se opět dočkali. V prvním zápase jsme přivítali tým z Plesné na našem hřišti.

Od samého začátu hosté dávali najevo, že něchtějí odjet zpět domů bez bodu a brzy se ujali vedení 2:0. Na toto jsme dokázali odpovědět poměrně rychlou brankou a snížit na 1:2. Ovšem pár minut před poločasovou přestávkou zapískal rozhodčí ruku ve vápně a kopal se pokutový kop a skóre se opět měnilo již na 1:3. V prvním poločase se ne a ne najít. Druhý tým byl ovšem celý první poločas lepší.
Ve druhém poločase i v náš prospěch rozhodčí odpískal nedovolený obranný zákrok a my jsme z pokutového kopu snížili na 2:3. V tu chvíli jsme vycítili velikou šanci s výsledkem ještě zahýbat. Konečně jsme začali hrát a dokonce byla znát naše mírná převaha. Zanedlouho jsme dvěma brankami otočili stav na 4:3. Stav ovšem netrval ani pět minut a Plesná opět srovnala krok.
Smírný stav utkání vydržel velice dlouho a už to vypadalo, že se body budou dělit, ovšem pět minut před koncem si srazili hostující obránci míč do vlastní brány a určili tak konečné skóre 5:4 v náš prospěch.
Sestava: Piner - Beneš, Mojcher M, Brožek, Stránský, Hodonický, Mojcher K, Horák V, Amrich - Dorotovič D, Starsiak
Střídali: Siegert, Nový, Nováček S,

2016410A3A1202