Jiskra SU Hranice - TJ Luby 5:1 (2:0)

12.09.2015 17:00

[hocr] Zápas byl od začátku velmi vyrovnaný a tak jsme si museli na branku nějaký ten čas posečkat. Naši fotbalisté se ujali vedení ve 25. Minutě, kdy se po nedomluvě mezi brankářem a obráncem hostí, dostal v míčí Starsiak a nekompromisně tuto chybu potrestal. Ve 30. Minutě se se opět měnilo skóre kdy po krásné akci zakončoval do prázdné brány opět Starsiak.

V 51. Minutě jsme se opět prosadili a se po křičné přihrávce prosadil David Dorotovič a nechal brankáře na brankové čáře jako přibitého. V 62. Minutě se prosadil i hostující tým, kdy po nedůrazu ve středu hřiště prošel míč až k hostujícímu útočníkovi Slámovi a ten zamířil přesně mezi tři tyče.

Další branky padali až ke konci zápasu. V 87. Minutě dal o sobě brankově vědět David Dorotovič, který navýšil náš náskok a celý zápas ještě podtrhnul Jeňa Dorotovič, který v poslední minutě zápasu upravil výsledek na konečných 5:1.

Sestava: Piner – Beneš, Mojcher, Nováček (65. Siegert), Brožek – Hodonický (79. Nový), Starsiak, Amrich (80. Kotrč), Dorotovič D., Horák,

Střídali: Král

Trenér: Hrkal

 

Fotky na: suhranice.rajce.idnes.cz/20150912_OPM_Jiskra_SU_Hranice_-_TJ_Luby/