Kynšperk - Hranice 4:2 (2:0)

14.05.2017 10:30

[[mh] V Kynšperku jsme chtěli získat první body na venkovním hřišti. Ovšem hodně rychle jsme zjistili, že jsme se pořádně přepočítali.

Domácí začali velmi svižně a náš velmi unavený tým především po rychlostní stránce velmi rychle ztrácel. K první brance však vedla hrubá chyba našeho brankáře, po které se domácí ujali vedení. Netrvalo dlouho a tentokrát hrubá chyba v naší obraně vedla k druhé brance domácího týmu. Ve druhém poločase jsme se ještě nestačili ani rozkoukal a už jsme lovili míč z naší branky potřetí. Na tuto branku jsme vzápětí odpověděli a snížili tak na 1:3. Netrvalo to moc dlouho a domácí kopali roh, kdy se míč zakroutil rovnou k nám do branky již na 1:4. Ke konci utkání se nám už jen podařilo kosmeticky upravit stav utkání na 4:2 a body, pro které jsme si přijely odolaly a zůstali v Kynšperku. Bohužel musím říct, že dnes jsme podali nejhorší výkon v utkání v jarní části.

Sestava: Piner - Beneš, Mojcher M, Nový, Brožek (83. Stránský) - Catalin (46. Bartošek), Starsiak (85. Smejkal), Mojcher K, Dorotovič D - Dorotovič J, Horák