Loket - Hranice 3:0 (1:0)

06.11.2016 14:00

[mh] K poslednímu podzimnímu utkání jsme odjížděli směr Loket. Bohužel bez několika klíčových hráčů sestavy, takže jsme byli značně oslabeni.
I přes tento handicap jsme dokázali dlouho držet krok s domácím týmem. I tak měl Loket povícero šancí než jsme měli my a dokonce se mu do poločasu podařilo jednu proměnit, a to zrovna, kdy byl za postranní čarou ošetřován Bartošek (nakonec se ukázalo, že má zlomený prst, ale i přesto zápas dohrál) a určit tak poločasový výsledek 1:0.
Ve druhém poločase jsme měli několik šancí na vyrovnání stavu, ale bohužel nám do soupeřovy branky nespadlo vůbec nic. Za to soupeřům se podařilo navýšit náskok na 2:0 a těsně před koncem utkání ještě jednou brankou do naší sítě upravili konečné skóre zápasu na 3:0 pro Loket.
Chtěl bych poděkovat všem fanouškům, kteří s námi na venkovní zápasy jezdí. Je to opravdu veliká podpora. A doma ? Doma máme největší podporu Vás fanoušků v celé B třídě. Nikde jinde na fotbal nechodí tolik lidí jako u nás. Za to Vám všem jako tým děkujeme.