Luby - Hranice 1:7 (0:5)

22.10.2016 10:00

[jš] V sobotu naši nadějní starší hráči zajížděli na další důležité mistrovské utkání do LUBŮ.
Za špatného počasí a za stálého deště se našim žákům nepodařilo proměnit nespočet vyložených šancí.
Důležitý faktor, který mohl ovlivnit pohodu našeho fotbalového týmu mohlo být  to,že se bohužel nepodařilo sehnat třetí auto a část našich šikovných hráčů muselo zůstat doma. Rozebírat téma dopravy tady nehodlám to je jiné téma ...
Tím pádem nebyl nikdo na střídání a únava byla brzo znát.J e pravda, že další z možností, které jsou opravdu k vidění pomalu na každém našem zápase je nechuť některých našich hráčů spolupracovat a zapojit do hry i ostatní hráče. Doufám, že tento nešvar se nám jako trenérům podaří co nejdříve odstranit.
Ale nazpět k zápasu. Po pár prvních minutách, co se naši žáci nemohli prosadit, se naše hra trochu zlepšila a začali jsme více spolupracovat  jako tým
a konečně přišel zlom, kdy začaly padat první branky.
Do poločasu se nám podařilo vstřelit pět branek a podle mého názoru se nám povedlo zápas rozhodnout
Ve druhém poločase se sice soupeř snažil se zápasem ještě něco udělat. Začal bojovat, ale mám se povedlo jejich tlak ustát a vstřelit ještě dvě branky.
To soupeře zlomilo. Je sice pravda, že po naší hrubé chybě nám soupeř vstřelil branku, ale od té doby se nám podařilo kontrolovat hru a dotáhnout zápas k úspěšnému konci.Tím pádem vezeme z Lubů velice důležité 3 body.
Fotbalu zdar :)