Plesná - Hranice 0:1 (0:1)

14.04.2019 14:00

[hocr] Do zápasu v Plesné jsme odjížděli s jednoznačným cílem – přivézt domů tři body, které nutně potřebujeme vzhledem k našemu nevydařenému podzimu a ztrátou bodů na penaltovém rozstřelu v Bochově.

Zápas byl od začátku velice vyrovnaný a žádný z týmů se dopředu moc nehrnul. Tím lepším jsme byli ale my. Bohužel tento zápas se nesl ve znamení našich neproměněných brankových šancí, kdy jsme mohli minimálně v šesti situacích rozhodnout celý zápas. Ujala se pouze jedna ve 33. minutě, kdy míč do branky domácích uklidit Horák. Bohužel naše trápení pokračovalo i nadále. Soupeř do toho začal také hrozit několika nebezpečnými brejky a vyrovnání bylo cítit ve vzduchu. Naštěstí se nám podařilo tento hubený náskok uhájit až do konce utkání a vyhrát tak nejtěsnějším možných výsledkem 0:1.

Bohužel opět musím hodnotit ne zrovna kladně naši ofenzivu. Několikrát jsme si vypracovali opravdu jednoznačné šance, které se musí proměňovat a ne zahazovat. Zbytečně jsme ztráceli síly, když jsme mohli rozhodnout během prvního poločasu.