SK ZD Křižovatka - Jiskra SU Hranice 3:6 (2:2)

26.09.2015 12:30

Na branku jsme tentokrát museli čekat jen pár minut. Michal Mojcher vyslal skvělým pasem ve 4. minutě Davida Dorotoviče, který šanci proměnil a stanovil rozdíl na 0:1.

Po několika našich šancí, které jsme nedokázali proměnit, přišel trest v podobě vlastní branky. Soupeř se touto smolnou brankou dostal opět do hry a netrvalo dlouho a dostal se dokonce do vedení 2:1, kdy se nemýlil útočník domácích po samostatném úniku.

Po prvního poločasu už nechybělo mnoho a po faulu na našeho hráče jsme měli výhodu přímého kopu. K míči se postavil Michal Mojcher a svou nohou míč zakroutil přesně a tím srovnal skóre na 2:2 před poločasovou přestávkou.

V druhé polovině jsme na soupeře dokonce vlétli zprudka. Po nastřelené tyči a následného břevna se prosadil Starsiak a získal vedení na naší stranu 2:3. Netrvalo dlouho a náskok našich fotbalistů navyšuje David Dorotovič, který na své konto přidává druhou branku. Soupeř ovšem ještě nesložil zbraně a dokázal odpovědět v podobě snížení na 3:4 – ne na dlouho. Situace z prvního poločasu se opakovala – Mojcher dlouhým pasem vyslal opět Davida Dorotoviče, který kulišácky přehodil domácího brankáře a získal opět dvoubrankové vedení na naší stranu. Starziak pár minut před koncem ještě pojišťoval naší výhru vstřelením další branky na konečných 3:6.

V prvním poločase jsme soupeře jasně přehrávali. Bohužel jsme se trápili s naší koncovkou. Poté jsme si nešťastně srazili míč do naší branky a tím trošku pobídli soupeře, který byl na koni jen chvilku. Ve druhém poločase jsme jasně ukázali, že tento zápas bude v naší režii a nedovolíme nějakou změnu v našem scénáři.

Sestava: Piner – Beneš,Mojcher, Nováček, Brožek – Hodonický, Starsiak, Amrich, Dorotovič D – Horák, Dorotovič J

Střídali: Nováček R. Král, Kotrč

Trenér: Hrkal