Turnaj Hazlov

18.06.2016 10:00

[hocr] Poslední turnaj pro letošní ročník se odehrál v Hazlově. Počasí nám přálo a ta se bylo na co těšit. Na turnaj jsme odjížděli snad v nejsilnější možné sestavě, což se lotos moc nestávalo, a tak mě i zajímalo, zda to bude znát po herní stránce.


V prvním zápase jsme narazili na tým z Teplé. Tady jsme nepřipustili žádné velké překvapení a soupeře jsme smetli bez ztráty hvězdičky 3:0.


Do druhého jsme nastupovali proti Hazlovu, s kterým se celou sezónu přetahujeme o body. Dnes to však bylo o poznání jinak. Celou dobu se hrálo na soupeřově polovině a my jsme dobývali soupeřovu branku. Nakonec tam hazlovským spadly „tři fíky“ a a bylo hotovo. Opět bez ztráty hvězdičky.


V posledním zápase se na nás těšily Luby. Tento tým prodělal během jara veliký progres ! Dost se herně zvedl a jejich herní projev je velmi slušný. I zde jsme se rychle chopili jednobrankového vedení a více jsme měli ze hry my. Avšak 5 minut před koncem, jsme bohužel po našem zbytečném faulu v obraně, darovali soupeři pokutový kop, který zužitkovali a tím rozhodli o konečném výsledku 1:1.


Celý turnaj hodnotím jako nejlepší turnaj jarní části. Všichni kluci si to dnes odmakali bez větších problémů. Bylo vidět, že chtějí hrát a že nedarují žádný míč zadarmo. Obzvláště nasazení a bojovnost některých hráčů mě opravdu mile překvapilo! Chválím tímto celý tým, protože tento turnaj jsme hráli opravdu jako jeden člověk na hřišti!


Sestava: Černý – Amrich, Strunz, Brožek, Landa, Švagr, Robausch J, RobauschA, Ferenc D, Ferenc K, Hodonický