Turnaj mladších žáků Hazlov

11.10.2015 10:00

[hocr] Dnešní turnaj v Lubech už přivítal krásně ledové počasí, kdy zuby jen cvakaly. Sluníčko tomu sice napomáhá, ale pomalu a jistě nám končí dny bez mrazu.
Do dnešního turnaje jsme nastupovali sice s větší marodkou, kdy nám odpadli hned čtyři fotbalisté, ale i tak jsme měli dětí dost.
V prvním zápase jsme se rozehřáli na soupeře z Teplé. Tady jsme se nemohli dopustit nějaké to zaváhání a tak jsme stříleli branku za brankou až na konečných 8:0 pro nás.
V druhém zápase proti Lubům se naše vítězství rodilo poněkud nejednoznačně. Dlouho jsme nevěděli, jak na soupeře a nemohli jsme se prosadit. Pár minut před koncem se nám to naštěstí povedlo a chviličku před samotným koncem zápasu jsme přidali druhou a hlavně pojišťovací branku a brali jsme opět tři body za výhru 2:0-
Ve třetím a posledním zápase na nás čekal Hazlov. S tímto soupeřem máme největší problém a ukazovalo se to i dnes. Opět jsme soupeře celou dobu hry tlačili a hrálo se neustále před hazlovkou brankou, avšak ti ji snad zakleli. Nikdo s našich fotbalistů se neprosadil a to jsme měli opravdu několik brankových situací. Když už to vypadalo na bezbrankový stav, tak pár minut před koncem udělala naše obranná řada velikou hrubky a to co se nepovedlo nám, se povedlo Hazlovu a díky této brance a hubenému skóre 0:1, od nás získal tři body a tím stáhl náš celkový náskok v turnaji na 4 body.
Turnaj to nebyl špatný. Dnes to bylo spíše o štěstí a to s námi do Hazlova nepřijelo.