Turnaj mladších žáků Hranice

13.09.2015 10:00

[hocr] Turnaj v Hranicích začal překvapivě hned po příchodu rozhodčího. Oznámil nám, že tým v Teplé volal, že dnes nedorazí, a tak nám bohužel odpadl jeden ze soupeřů. Ale i tak si myslím, že se dnešní turnaj výsledkově povedl.

V prvním zápase jsme nastoupili proti Hazlovu. Dlouho jsme se však nemohli brankově prosadit. Avšak v druhé polovině utkání jsme tuto smůlu oklepali z kopaček a Hazlovu jsme nasázeli 4 branky. Vychytanou nulu si Pepa Robouš nakonec pokazil sám, kdy natřikrát neudržel míč a ten se zatoulal až do naší brány a udělal kosmetickou opravu skóre na 4:1 pro náš tým.

Ve druhém zápase na nás čekaly Luby. V tomhle zápase nás soupeř dost potrápil dlouho to vypadalo na smírný rozchod obou týmů. Ovšem pak zaúřadoval náš útok a rychlou akcí se dostal do vedení. Tým z Lubů však dokázal srovnat krok a vyrovnat. Poslední slovo jsme měli ovšem opět my a druhou brankou jsme uzavřeli brankové konto v tomto utkání – 2:1.

Pro podzimní část to byl náš poslední domácí turnaj, Mrzet nás může jen malá návštěvnost mládežnického fotbalu hlavně ze strany rodičů.

 

Fotky na: suhranice.rajce.idnes.cz/20150913_OPMZ_Turnaj_Hranice/