Turnaj mladších žáků Teplá

26.09.2015 10:00

[hocr] Dnešní turnaj měl jedinou vadu na kráse – velmi brzké vstávání a cestování až do Teplé. Ale to bylo jediné špatné.

V Teplé už na nás čekalo připravené hřiště, ale hlavně i soupeři. Chvilku to vypadalo, že dnes budeme hrát bez týmu z Hazlova, ale nakonec včas dorazil a turnaji nebránilo nic v jeho začátku.

Do prvního zápasu jsme nastoupili proti Lubům. Velmi dlouho hra byla vyrovnaná a hrálo se spíše ve středu hřiště a brankáři neměli moc práce.  Branky padaly až ke konci utkání a naštěstí jen do té soupeřovi. Podařilo se to dvakrát Adamovi Švagrovi a tím také stanovil konečný výsledek 2:0.

Ve druhém utkání se proti nám postavil tým z Hazlova. Tomu jsme měli co oplácet – však nás minule připravil suverénně o tři body a my jsme to dnes tak nechtěli nechat. Odplata se povedla i když s odřenýma ušima. Hra byla opět dlouhou dobou vyrovnaná a někdy to vypadalo, že snad má i Hazlov mírnou převahu. Ovšem my jsme dokázali ještě přidat na otáčkách, zatlačili jsme soupeře k vlastní bráně a po střele Švagra, kterou brankář ještě stačil vyrazit, se k míči dostal Matěj Svoboda a nekompromisně umístil míč za bezmocného brankáře Hazlova a získal pro nás důležité body – 1:0.

Poslední duel jsme odehráli proti domácímu týmu Teplé. Zde nebylo o čem přemýšlet – povinná výhra. Kluci od začátku naplňovali náš plán a postupnými útoky také navyšovali skóre na naší straně – Svoboda – Robouš a dvakrát Švagr – to byli naši střeli, kteří vytvořili konečné skóre utkání 4:0 pro náš tým.

Pořadí v dnešním turnaji jsme jasně ovládli a soupeři jsme nedarovali opět ani jednu branku do naší branky.

Hodnocení turnaje je dnes také kladné. I když z mého pohledu jsme opět dělali mnoho zbytečných chyb, kterých se dá vyvarovat. Máme na čem pracovat. Pochvalu si dnes zaslouží i rozhodčí Kotoun, který celý kolotoč ohledně online vyplňování zápisů zvládl bez sebemenšího zaváhání a časových prodlev.

Sestava: Robouš J – Robouš A, Kellner, Brožek, Ferenc D,  Švagr, Strunz, Amrich, Svoboda, Švarc, Ferenc K

Trenér : Burda