Turnaj Teplá

30.04.2016 10:00

[hocr] Na turnaj do Teplé jsme odjížděli za krásného slunečného počasí, avšak v nekompletní sestavě, kdy nám chyběli čtyři hráči.
V prvním zápase po dlouhé zimní přestávce jsme nastoupili proti týmu z Lubů. Ze začátku se hrál opatrný fotbal a zápas nenabídl ani příliš střel na branku. V druhé polovině jsme však soupeře dokázali zatlačit na jejich polovinu a dobývali jejich branku. Ani jedna z velkého množství střel však do branky nespadnula. V poslední minutě však zahrozily Luby. Z přímého kopu, kdy náhradní brankář Pepa Robausch jen vyrazil míč před sebe, Luby dokázali vstřelit vítěznou branku. Branka pramenila z nedůrazu naší obrany, kdy obrana pozdě přistupovala k hráčům.
V druhém zápase jsme nastoupili proti Hazlovu. Tady byl průběh úplně odlišný. Od začátku jsme soupeře tlačili a vyvíjeli jsme veliký tlak na jejich branku. Což nakonec vyústilo ve vedoucí branku. Hazlov však během chvilky dokázal srovnat stav. Avšak ani na naší odpověď jsme nemuseli dlouho čekat. Po chvilce se totiž opět měnil stav v náš prospěch. Vše vypadalo na to, že si připíšeme tři body za výhru, ovšem opět poslední minuta zápasu a opět nedůraz našich obránců… Z tohoto souboje jsme tedy odešli smírně 2:2.
Do posledního zápasu nám los přidělil domácí Teplou. Po dvou zápasech kde jsme se zbytečně nechali vzít body, jsme na nic nečekali a začali jsme od samého počátku utkání soupeře přehrávat a hlavně jsme začali konečně pracovat i v obraně. Postupně jsme tak navyšovali náš náskok a soupeřovi neumožnili skoro žádnou akci dotáhnout do zdárného konce. Nakonec jsme se radovali z výhry 3:0
Turnaj byl nakonec bodově velmi zamotaný. Všechny týmy nakonec vybojovali 4 body a o konečném pořadí tak rozhodovalo skóre,

 

  Teplá Hranice Luby Hazlov Body Skóre Pořadí
Teplá : 0:3 1:1 3:0 4 4:4 3
Hranice 3:0 : 0:1 2:2 4 5:3 2
Luby 1:1 1:0 : 0:1 4 2:2 4
Hazlov 3:0 2:2 1:0 : 4 6:2 1