U8 Halový turnaj Kynžvart

14.12.2019 09:00

[hocr] Opět Kynžvart a opět ti mladší členové našeho týmu. Nemoc se nám tentokrát vyhnula a do Kynžvartu jsme odjížděli v optimálním počtu. Na místě jsme dostali ještě herní posilu z týmu Trstěnic, kteří měli hráčů dost a u nás by si více zahrál. Předešlý turnaj nám pomohl opravdu v tom, že se děti otrkaly a předváděli úplně jiný výkon, než tomu bylo před pár týdny. Hráli soustředěně a zodpovědně. Vytvořili jsme si i několik fotbalových kombinací, které vypadali opravdu parádně.
V prvním utkání na nás čekal opět Baník Sokolov. Zde nebylo co řešit. Prohráli jsme 1:9, kdy jsme se dokázali prosadit krásnou střelou. Ve druhém utkání proti Hornímu Slavkovu to bylo to velmi napínavé. Od začátku utkání jsme se přetahovali o vedení. Nakonec 2 minuty před koncem utkání bylo skóre 2:2. Bohužel pár sekund před koncem jsme dostali smolnou branku na konečných 2:3 z našeho pohledu. Ve třetím zápase jsme narazili na tým z Mariánských Lázní. Další silný tým. Avšak my jsme se nezalekli a ukázali jsme, že se dnes s námi také musí počítat. Nakonec jsme s přehledem vyhráli 4:2. Předposlední zápas jsme odehráli proti domácím. Hrálo se nahoru dolů. Minutu před koncem jsme vedli 3:2, avšak poslední střelou zdálky se domácím podařilo vyrovnat na konečných 3:3. V posledním utkání na nás čekal tým z Trstěnic. Zde byla hra opravdu vyrovnaná. Nakonec tak utkání i dopadlo a s týmem z Trstěnic jsme se rozešli smírně 2:2. V celkovém součtu turnaje to pro nás bylo krásné 3. místo.
Dnes si to všichni opravdu odmakali. Dnes nikdo nevypustil ani jeden souboj o míč a všichni chtěli hrát. Musím všechny hráče opravdu pochválit.

Sestava: Stehlic – Halík, Kosařová, Kocourek, Hrouda Vojta, Šebková
Trenér: Hrkal P
Vedoucí: Crhonek